Trouwen

Een trouwdag vergt veel voorbereiding en organisatie. En dat is leuk en ook spannend. Op deze belangrijke dag wil je genieten en niet al teveel bezig zijn met de organisatie van de dag.

Een ontspannen feest, uiteraard gericht op hoe het allemaal gepland is, maar zeker ook op wat er allemaal nog verder spontaan gebeuren mag.

Wij geloven in de kracht van het moment. Naast een goede voorbereiding is het van belang dat er ruimte is voor improvisatie; ideeën die ter plekke opkomen; ruimte maken voor mensen die het geluk samen met het bruidspaar willen vieren en daarvan intens willen genieten.

Wij hebben dus geen vaste formule voor een bruiloft. Wij ontwikkelen die formule graag 1 op 1 met jullie als bruidspaar. Dus elke bruiloft een andere formule. Dat is niet ónze kracht, maar de kracht van de sámenwerking tussen jullie als bruidspaar en ons.

In de gemeente T-Diel (Tytsjerksteradiel) is Meerzigt een officieel erkende trouwlocatie. In onze sfeervolle zaal hebben wij ruimte voor circa 40 genodigden om de huwelijksplechtigheid bij te wonen.

Verder verzorgen we graag de bruidstaart, een vaartocht op De Leijen of het Bergumermeer met het Eastermarder Skûtsje met een heerlijke picknickmand gevuld met allerlei hapjes en drankjes, of wat er maar bij jullie opkomt.

Naargelang het weer, kan een avondbuffet binnen óf buiten op ons terras op het zuidwesten een mooi moment zijn voordat het grote avondfeest begint.

Tijdens deze dag is heel Meerzigt voor jullie alleen! Lekker borrelen en rustig praten zonder al teveel lawaai bij de bar voor de mensen die even bij willen praten na een hele lange tijd. Óf bij heerlijke muziek swingen en dansen in de voorzaal voor de doorgewinterde feestgangers. En voorál lekker relaxed rondlopen door het hele gebouw en buiten op het terrras: want er zijn alléén maar bekenden; géén andere partijtjes.

Bel naar 0512-471232 of mail naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 

Alvast een fijne dag toegewenst!

bij Meerzigt of op een andere mooie locatie

 

Manuela Lenz en Christiaan Steijn

Gerealiseerd door Studio Staalkaart