De Andersons

Mijn Rijkdom

Datum & tijd: Zaterdag 22 Oktober 2011 20:00

Theater Meerzigt, Kleinkunst,Moderne muziek,Cabaret

Korte omschrijving van de voorstelling:

Mijn Rijkdom Een poëtisch en humoristisch liederenprogramma.

Dit onwaarschijnlijke trio, bestaande uit  Roel Dullaart, Anna Ågren en pianist Jarno van Es zoekt koppig naar de zin van het bestaan. Het leven MOET en ZAL zin hebben. En anders maak je maar zin! Ze sleuren u mee in hun wereld van filosofische nieuwsgierigheid, breekbare beschouwingen en absurdistische gulzigheid met een zekere neiging tot hysterische blijmoedigheid en droefgeestig getob.

De Andersons nemen de Zweedse invloeden die Anna met zich meebrengt lichtjes over en gieten die in liedjes en absurdistische scènes. Toch is het voornamelijk de grote diversiteit van de liederen die de Andersons onderscheiden van andere kleinkunstenaars. Mede geïnspireerd door Bram Vermeulen en Leonard Cohen zingen ze van hartstochtelijke chansons en poëtische liedjes tot humoristische operaduetten en maatschappelijk geëngageerde theaterliederen. Anna speelde met Herman van Veen in de familievoorstelling ‘Verboden te lachen’.

John Leddy over De Andersons;
“Hartveroverend! Drie jonge mensen met een bonk talent. Kleine subtiele liedjes en stapellieregekke comedynummers, virtuoos gezongen en gespeeld. Heerlijke muziek.

Uit de pers n.a.v. de voorstelling Het vreemdelingenlegioen: ’…Toptalent in een buitencategorie…multi-kunstenaars die naast een geweldige stem ook over komische talenten blijken te beschikken…’ (De Leeuwarder Courant – Lidwien Feld)

Entree 15 euro, inclusief koffie/thee bij ontvangst en een hapje en drankje in de pauze.

Speciale last minute Herfsvakantie-actie voor onze trouwe theaterbezoekers: 

Wanneer u 2 Theater Meerzigt introducees (dus die nog niet kennisgemaakt hebben met Theater Meerzigt) meeneemt naar deze voorstelling, ontvangt u 1 gratis toegangskaart !  Meld u in dit geval aan via ons emailadres: info@theatermeerzigt.nl  onder vermelding van de emailadressen van uw introducees. En ...... vol is vol uiteraard, dus wees er op tijd bij!

Gast menu

Terug


Sanman & Sikke met Frederike Kleefstra

Weer bij ons te zien op zaterdag 2 april tijdens de officiele afsluiting van Theater Meerzigt!

Trio C tot de 3e

Irene Maessen en Marcel Worms

Lytse Winterreis (Schubert)

Gerealiseerd door Studio Staalkaart