Jan Vayne met 'Koardinaasje' (UITVERKOCHT)

In Concert

Datum & tijd: Zaterdag 12 April 2014 20:00

PKN Kerk Eastermar, Moderne muziek

Korte omschrijving van de voorstelling:

LET OP: LOCATIE IS VERPLAATST VAN DE PKN KERK OP HEECHSAN NAAR HET KERKGEBOUW IN EASTERMAR (DE BUORREN)

The_Compatible_-_Route_en_parkeren_PKN_Kerk

Jan Vayne treedt op met het Eastermarder koor 'Koardinaasje'. Dit koor heeft een breed repertoire: Van Bach to Beatles'. Verder zullen een aantal solisten uit Eastermar optreden.

Jan zal tijdens zijn optreden in het kerkgebouw in Eastermar  zijn toehoorders  uiteraard laten genieten van zijn vingervlugge pianospel en samen met het publiek zal hij ook improvisaties uitvoeren van stukken die het publiek hem aanreikt.  Een vast programma is niet te geven; Jan Vayne past zich volledig aan het aanwezige publiek aan.

Jan Vayne werd in 1966  in het Drentse Zuidwolde geboren. Reeds op vierjarige leeftijd kreeg hij pianolessen en toen hij tien jaar oud was, gaf hij al concerten en sleepte eerste prijzen in de wacht op concoursen. Wars van tradities en met een groot gevoel voor vrijheid doorbrak hij de scheiding tussen pop en klassiek. Jan Vayne heeft zich vanaf die tijd erop toegelegd om dit motto op de meest uiteenlopende manieren uit te dragen. Vrijheid laat zich niet vangen in hokjes. Deze gedachte staat bij Jan altijd voorop. Zowel in zijn leven als in zijn muziek. Zijn uitzonderlijke improvisatie talent en gedegen opleiding zijn daarbij van essentieel belang.

Voor deze voorstelling worden door Koardinaasje én Theater Meerzigt tot 01-01-2014 kaarten verkocht in de voorverkoop voor een gereduceerd tarief van € 12,50. Normaal tarief € 15,00.

Gast menu

Terug


Sanman & Sikke met Frederike Kleefstra

Weer bij ons te zien op zaterdag 2 april tijdens de officiele afsluiting van Theater Meerzigt!

Trio C tot de 3e

Irene Maessen en Marcel Worms

Lytse Winterreis (Schubert)

Gerealiseerd door Studio Staalkaart